sobota 26. července 2014

Autor: Christina Lauren

Kniha: Božský bastard

Žánr: erotika, romantika

Anotace: Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. 

Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.

Moje hodnocení: Bennett Ryan se navrací po několika letech z Francie, aby nastoupil do rodinného podniku. Již v mládí dosáhl řady pracovních úspěchů. Jako asistentku dostává nadanou a pracovitou Chloe, ale jak se zdá ti dva se nemůžou ani vystát. Bennett ji neustále úkoluje různými nesmysli a vždy, když se najde příležitost, tak po sobě začnou štěkat. Jendou musí Chloe přednést návrh prezentace, když se ale otočí k Bennetovi zády a nastaví mu své pozadí, ten to nevydrží a začne se jí dotýkat. Chloe z prvu neví, jak zareagovat, ale dotyky ji nejsou proti srsti a tak to skončí rychlovkou u oken kanceláře. 

No a pak se roztáčí kolotoč práce, hádek, sexu, sexu, práce, hádek, sexu, sexu, sexu... Svůj vztah musí samozřejmě skrývat. Chloe se bojí, že by si lidé mysleli, že si svoji pozici, jak se říká, vysouložila. A jak se zdá, Bennett trpí jistou posedlost, trhá a sbírá kalhotky Chloe. Jejich sex je vetšinou plný sprostých slov a vulgárností. Ale zdá se, že obou se to moc líbí. 

Bennett si pomalu začíná uvědomovat, ze Chloe pro něj znamneá mnohem víc. To samé začíná cítit i Chloe, ale oba se to bojí pojmenovat a říci, co bude s jejich budoucností. 

Na jedné pracovní cestě už to vypadá, že všechno dobře dopadne, ale po rozhovoru Bennetta a jednoho jejich klienta, který Chloe vyslechne, se vše otočí. Chloe jen pár týdnu před dokončením studia opouští stáž u Ryanů a opouští také Bennetta. 

Stihne Chloe vypracovat novou práci a dokončit studium s úspěchem? Napraví se jejich vztah? Jak jistě víte, většina knih končí happyendem a ani tady to není výjimka, ale jakým způsobem se dají opět dohromady a jak se vše vyřeší, to už si budete muset přečíst v knize Božský bastard. 

 

Já jsem se u knihy dobře bavila a celkem rychle jsem ji i přelouskala. Takže kdybych ji měla nějak zhodnotit, tak dávám 85% ze 100 a Vám přeji hezkou zábavu při čtení.

Žádné komentáře:

Okomentovat