čtvrtek 4. září 2014

Gabrielova žena

Autor: Robin Schone

Kniha: Gabrielova žena

Žánr: erotický román pro ženy 

Anotace: Volné pokračování knihy Milenec. Michaela a Gabriela vycvičila kdysi dávno francouzská bordelmamá a udělala z nich prostituty, kteří uměli uspokojit všechny lidské touhy. Jeden byl vychován pro ženy a druhý pro muže.
Erotický román vychází ze vzájemného vztahu dvou mužů, kteří mládí prožili jako prostituti ve francouzském nevěstinci.
Po návratu do Londýna se cesty obou hrdinů na čas rozešly a jeden z nich, Michael, se s minulostí vyrovnal a dokázal žít ve šťastném manželství. Gabriel, jeho bývalý přítel, však nedokáže zapomenout a ve svém luxusním nočním podniku chystá odvetu neznámému nepříteli s pomocí nevinné ženy, která se i přes jeho odmítání do něho vášnivě zamilovala a stala se nevědomým nástrojem jeho pomsty.

 

 

Moje hodnocení: Bývalé guvernantce Viktorii už nezbývá nic než její panenství, proto se rozhodne vstoupit do Gabrielova doma a tam se jej rozhodne zpeněžit. Gabriel si však myslí, že jej do jeho domu poslal jeho úhlavní nepřítel.

archanděl Gabriel

 

Proto za ni nabídne nejvyšší cenu, aby ji měl na blízku a aby ji chránil a jak se zdá postupně si ho získává. Gabriela se totiž nikdo nemůže dotknout.....

 

Příběh je nabitý erotikou, napětím, i romantikou a taky se zde setkáte s hlavními postavami z knihy Milenec. 

 

Jestli jste tuto knihu ještě nečetli, utíkejte do knihovny a tam si ji půjčte, nebo procházejte obchody, antikvariáty a zařaďte ji do své knihovny. Jen se obávám, že se Vám kniha bude špatně shánět, jelikož se jedná o starší kousek, ale snad bude stát štěstí na Vaší straně.

Hodnocení: 95 %

Žádné komentáře:

Okomentovat